Защо да изберете Nika.bg?

Нашата мисия е да предоставим абсолютно най-доброто изживяване на клиентите, налично в нашия сегмент без изключение. Ние избираме да продаваме само най-добре представящите се продукти на пазара, с натрупания ни опит обратна връзка от нашите клиенти, за да гарантираме, че вашият опит с нашата организация и продукти, които доставяме, са безпрецедентни. Nika.bg е един от най-бързо развиващите се търговци на дребно в този сегмент в България повече от 15 години. Всичко е заради нашата страст към нашите продукти и нашите клиенти.

Ние сме един от основните търговци на дребно в София и страната и работим с едни от най-големите дистрибутори на качествени продукти, като се стараем винаги да предложим налична и качествена стока. Предлагаме безплатна доставка на по-голямата част от продукти.
Нашият фонд от знания е огромен и непрекъснато се разширява за да може да отговорим на запитванията на нашите клиенти. Истинският опит с продуктите, които продаваме, е равен на реални отговори на въпросите, които имате.

Купете оригинала

Това е наложително, когато инвестирате вашите средства в даден продукт. Бъдете сигурни, че Nika.bg е оторизиран дилър за всеки един продукт, който продаваме. Почти всички продукти идват с пълната гаранция на производителя, за да сте сигурни, че вие и вашата инвестиция сте защитени.

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за да получавате първи информация за нашите нови продукти и промоции.